Led szalag vezérlők

Otthonunkat, irodánkat, vagy üzletünket sokkal hangulatosabbá tehetjük különféle led szalagokkal. Vannak, akik megelégednek azokkal a fajtákkal, amelyeket egyszerűen csak be- és kikapcsolni lehet, de szerencsére nagyon sokan választják a változtatható fényerejű vagy színű típusokat. Így hangulathoz, helyzethez, eseményhez lehet hangolni a világítást a helyiségekben.

Ezeknek a megoldásoknak a vezérléséhez jellemzően led szalag vezérlőre, vagy úgynevezett dimmerre van szükség. A led szalag vezérlők irányítják a fényforrásba beépített szabályozókat, így gombnyomásra erősíthető, vagy gyengíthető a fény ereje. A profibb változatok esetén a színt is egyszerűen át lehet állítani.

Azon túl, hogy a led szalag vezérlőkkel fel lehet dobni a helyiségek hangulatát, még az alacsonyabb működési költségekhez is hozzájárulhatnak. Egy 50%-ra letekert fényforrás sokkal kevesebb áramot fogyaszt. Sőt, folyosókon, szobák közötti közlekedőkben alkalmazva éjszakai fényként is tudnak a szalagok funkcionálni.

Léteznek olyan led szalag vezérlők, amelyeket falra lehet rögzíteni, de vannak infrasugárral, vagy rádiójellel kommunikáló távirányítók is.

Led szalag vezérlők és led szalag vezérlő árak