Menu

Led fénycső

Mindenki emlékszik a múlt század irodáinak, osztálytermeinek vibráló, zavaró színű fénycsöveire. Talán még felújítás előtt álló, régi konyhákban, fürdőszobákban, munkaasztalok felett is találhatunk belőlük. Ezeket érdemes LED fénycsövekre cserélni, mert lényegesen olcsóbbak, mint a múlt századi elődeik, hiszen élettartamuk hosszabb és kevesebb áramot fogyasztanak. A LED fénycsöveknél már nem jelentkezik zavaró vibrálás, és felkapcsoláskor rögtön a teljes fényerő érvényesül. Nem árt nekik a gyakori fel- és lekapcsolgatás sem. Többféle színhőmérséklettel gyártják őket, így mindenki könnyen kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb színűt.

A LED fénycsövek nagy alapterületű helyiségek (irodák, osztálytermek) megvilágítására éppolyan kitűnően alkalmasak, mint közvetlen helyi megvilágításként (konyhákban, fürdőszobákban, munkaasztal felett). Használatuk lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos fénycsöveké, mert élettartamuk hosszabb és kevesebb áramot fogyasztanak. A LED fénycsövek már nem vibrálnak, mint elődeik és az általuk kibocsátott fény színe is kellemesebb az emberi szem számára. Felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világítják be a teret és élettartamuk nem rövidül a gyakori fel- és lekapcsolgatás során. A LED fénycsövek foglalata 240°-ban forgatható, ezáltal a fény szöge könnyen állíthatóvá válik. Vásárláskor 3 színhőmérséklet választható: hideg fehér (6000 K), napfény fehér (4500 K) és meleg fehér (3000 K).

A fénycső formájú profilok mellett megjelentek az új T5-ös és T8-as LED lámpatestek, amelyeket könnyen sorba lehet kötni és akár külön-külön is kapcsolhatók.