Led fénycső

Ki ne emlékezne arra az idegesítő vibráló fényre, ami végigkísérte iskoláséveinket. Osztálytermekben, régi irodákban rendre előforduló problémát jelentett. Még ma is találkozhatunk ilyenekkel felújítás előtt álló házakban, fürdőszobákban vagy munkaasztalok felett. Sokkal kifizetődőbb és praktikusabb, ha ezeket lecseréljük LED fénycsövekre, hiszen élettartamukat tekintve is jóval tovább bírják és sokkal kevesebb áramra van szükségük. A LED fénycsövek esetében már nem kell tartanunk a zavaró vibrálástól, és rögtön a teljes fényerővel világítanak, ahogy felkapcsoljuk őket. Nem ártó tényező az sem, ha sűrűn kapcsolgatjuk. Garantált, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat, hiszen többféle színhőmérsékletben is gyártják őket.

Személyre szabva beállíthatjuk a LED-es fénycsövek fényerejét impulzus-szélesség modulálásával vagy a menetáram szabályozásával. Így könnyen elérhető az a fényerő, amelyet szeretnénk. A hűvös fény tulajdonság vonatkozik a LED technológiával gyártott fénycsövekre is, ami azt jelenti, hogy a fényforrás minimális hőt termel, de meg se közelíti a hagyományos fénycsövek által termeltet és egyáltalán nem okoz felmelegedést a környezetében.

Led fénycső választékunk:

Hol alkalmazzuk a LED fénycsöveket?

Egyaránt alkalmasak a kis és nagy területek megvilágítására is, tehát egy lakás bármely helyiségébe: konyhába, fürdőszobába vagy egy munkaasztal fölé is tehetjük őket. Irodákban, osztálytermekben is maximális eredményt fognak nyújtani a fénykibocsájtásban. A hagyományos fénycsövekkel szemben jóval olcsóbbak, mivel kevesebb áramra van szükségük, így működni is sokkal hosszabb ideig fognak. Az elődeikkel ellentétben nem kell tartanunk az időnként előforduló vibrálástól. Felkapcsolást követően maximális fényerővel világítják be a terepet, ami egyáltalán nem zavaró az emberi szem számára, sőt kellemesebb, mint a hagyományos. élettartamukat a sűrű kapcsolgatás se rövidíti meg.

240°-ban elforgatható a LED fénycsövekben található foglalat és így beállíthatjuk, hogy a fény szöge merre irányuljon. Választhatunk belőlük hideg fehér (6000K), napfény fehér (4500K) és meleg fehér (3000K) színhőmérsékletűt is.

Mik az előnyei a T5 és T8-as lámpatesteknek?

Ezek a lámpatestek egyszerűen sorba köthetőek, de akár egymástól különállóan is kapcsolhatóak.