Menu
Molnárled, hogy a jövőd fényesebb legyen!

Led fénycső

A hagyományos fénycsövek használata esetében biztosan mindenki találkozott már azzal, hogy kibocsátott fény színe nem minden esetben kellemes a szemnek, illetve az élettartamuk végén vibrálnak, pislákolnak. A régi fénycsövek cseréjéhez kínálunk Önnek alternatívát az új magas minőségű LED fénycsöveinkkel. A LED fénycsövek előnye, hogy a régi hagyományos világítást a világítótestek cseréje nélkül lehet korszerűsíteni, hiszen a LED világítást olyan fénycső formájú profilba tették, ami a régi fénycső helyére illik. Az új LED fénycsövekkel egyszerűen és költséghatékonyan lehet fejleszteni a világítást lakásában, vagy akár a munkahelyén.

A LED fénycsövek nagy alapterületű helyiségek (irodák, osztálytermek) megvilágítására éppolyan kitűnően alkalmasak, mint közvetlen helyi megvilágításként (konyhákban, fürdőszobákban, munkaasztal felett). Használatuk lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos fénycsöveké, mert élettartamuk hosszabb és kevesebb áramot fogyasztanak. A LED fénycsövek már nem vibrálnak, mint elődeik és az általuk kibocsátott fény színe is kellemesebb az emberi szem számára. Felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világítják be a teret és élettartamuk nem rövidül a gyakori fel- és lekapcsolgatás során. A LED fénycsövek foglalata 240°-ban forgatható, ezáltal a fény szöge könnyen állíthatóvá válik. Vásárláskor 3 színhőmérséklet választható: hideg fehér (6000 K), napfény fehér (4500 K) és meleg fehér (3000 K).

A fénycső formájú profilok mellett megjelentek az új T5-ös és T8-as LED lámpatestek, amelyeket könnyen sorba lehet kötni és akár külön-külön is kapcsolhatók.