Tudástár

Hogyan válasszunk lámpát az otthonunkba?

Ledes utcai világításÍgy válassz lámpát az otthonodba. Hasznos megoldások nappaliba, hálószobába és más helyiségekbe.

LED-es utcai világítás

Ledes utcai világításA LED-es utcai lámpák a külső terek megvilágítására is kiválóan alkalmasak és a fényszennyezés mértékét is képesek csökkenteni. Ledes közvilágítás kiváltja a hagyományos utcai-térvilágító lámpákat.

LED-es nővényvilágítás

Csillagos égboltA növényvilágító led lámpák megjelenése a technológiai fejlődés egy új irányát testesítik meg. Ezek a lilás fényű lámpák a fény spektrumából a fotoszintézis folyamatára leginkább hatással levő kék és vörös tartományban sugároznak.

Csillagos égbolt

Csillagos égboltVálaszd a LED csillagos égboltot! Ledek segítségével a mennyezeten apró fénypontokat hozhatunk létre, amivel a csillagos égbolt látványát utánozhatjuk.

Modee termékek bemutatása

Modee termékekA Modee egy új LED márka a magyar piacon. Ismerje meg a termékeiket, kattintson!

Milyen tápegységet válasszunk led szalagunkhoz

Led tápegységTalán azt mindenki tudja, hogy miért szükséges a led szalaghoz a tápegység. Azzal viszont kevesebben vannak tisztában, milyet és hogyan érdemes kiválasztani. Mutatjuk!

Hangulatos belső világítás autóba

Belső világításMivel tehetjük hangulatosabbá autónk belső világítását? Ha most velünk tartasz mutatunk egy remek megoldást! RGB led szalagos belső világítás autóba.

Hogyan válasszunk led szalagot?

Led szalag választásGyakran felmerül a kérdés, hogy a led szalag kiválasztása során melyek azok a fontos szempontok, amiket érdemes szem előtt tartani. Ha velünk tartasz mutatjuk a választás során felmerülő legfontosabb tényezőket.

Lámpabura kisokos

LámpaburaNéhány formabontó és egyedi lámpaburát szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. Ha valami különleges és egyedire vágysz akkor itt megtalálhatd. Kattints!

Lehetséges spórolni a LED világítással?

Led világításMindazoknak akik kételkednek abban, hogy a LED-es világításokkal ténylegesen lehet spórolni, azoknak ajánljuk figyelmébe a mostani blog bejegyzésünket.

Ideális irodai világítás kialakítása

Irodai lámpaAz irodai munkavégzés alkalmával a világítástechnikai berendezések elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy megfelelő környezetet teremtsenek a dolgozók számára. Mutatunk pár hasznos led-es irodai terméket.

Fényváltós kapcsoló és izzó

Fényváltós kapcsolóSzembesültél már azzal a problémával, hogy bizonyos napszakokban a szemednek más-más színhőmérsékletű fény esne jót? Itt a megoldás!

Fürdőszobai világítás

TükörvilágítóTarts velünk és mutatunk pár praktikus és modern megoldást a fürdőszobában használható világításokra.

A LED panel és LED panel beépítés

TermekkepBejegyzésünkben elmagyarázzuk, hogy mi is az a LED panel és a beépítéséről is elárulunk pár információt!

Miként hat a fény az emberi szervezetre

Harmónia és a színek Miként hatnak a színek az emberi szervezetre? Ha velünk tartasz most megtudhatod, bevezetünk a színek rejtelmeibe.

Szekrény és bútorvilágítók

Szekrényvilágító A szekrény és bútorvilágító ledes termékek megkönnyítik a mindennapjainkat. Hogyan és mipépp tudnak segíteni, arról bővebben a bejegyzésben.

PAR típusú ledek alkalmazása

PAR Egyre közkedvelt eszköz a PAR típusú burákkal ellátott ledek elsődleges világításként történő alkalmazása irányított fényként.

Farsangi készülődés

Farsangi készülődés Elérkezett a Farsang ideje. Adunk néhány tippet, hogyan dobhatjuk fel a szoba hangulatát pár ledes termék segítségével.

Dekorációs világítás LED-ek segítségével

Dekorációs világítás LED-ek segítségével Mutatunk pár dekorációs világítást és termekét melyet felhasználhatunk ehhez.

”Rávilágítunk”, hogy hogyan rendeljen egyszerűen

Motatjuk, hogyan rendeljen tőlünk! Tartson velünk és mi megmutatjuk néhány egyszerű lépésben, hogyan tud könnyedén rendelni áruházunkban található termékeink közül.

Fényfüzértől a fényhálóig választható karácsonyi dekorációk

Fényfüzér Milyen karácsonyi világításokat használhatunk? Ismerjük meg a fényfüzér, fényháló és fényfüggönyt. Adunk pár tippet a színek kiválasztásához!

Alumínium LED profilok

Alumínium profilok Ismerje meg a sokrétű alumínium LED profilok felhasználási területeit.

Színváltós és nagy fényerejű led szalagok

Led szalag A tökéletes hangulat eléréséhez használjon színváltós és nagy fényerejű led szalagokat! Ismerje meg az általunk forgalmazott 4 legnépszerűbb terméket.

Falra szerelhető led lámpák

Falra szerelhető led lámpa Olvassa el led fali lámpáinkról szóló rövid összeállításunkat és válogasson az általunk kínált modern és trendi falilámpák közül kedvére.

Reflektorok, ledes fényvetők összehasonlítása

Reflektorok összehasonlítása Milyen fényhasznosítással bír egy led reflektor? Ez egy olyan mutató, amivel jó tisztában lenni ha fényvetőt szeretnénk vásárolni.

Kültéri led világítás

Napelemes fali lámpa Ismerje meg a kültéri led világítás során használható legegyszerűbb ledes termékeket.

Mit jelent az IP védettség?

IP66 Egy nemzetközi jelölés a villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségről és amit érdemes róla tudni.

Mire jó a spot lámpa?

Spotlámpa Hogyan teheted otthonod hangulatosabbá? Gyere és mi megmutatjuk! A spot lámpát neked találták fel! Most még azt is elmondjuk, hogyan kell bekötni lépésről lépésre és ha az izzó cserével gondba lennél, azt is megmutatjuk.

Energiatakarékos izzók a háztartásban

Energiatakarékos izzók a háztartásban Hogyan változtak a háztartásban használatos világító testek az utóbbi pár évtized alatt. Miért érdemes energiatakarékos izzóra cserélni a hagyományos fényforrásainkat? Mire figyeljünk a cserénél? Kattintson az információkért!

Akváriumi LED világítás

Akvárium LED világítás Ismerje meg a LED szalaggal és led fénycsővel történő akvárium világításokat közelebbről. Miért előnyösebb ezeket a világítástechnikai eszközöket használni? És mire érdemes figyelni? Mindezt most megtudhatja bejegyzésünkből.

Bevezetés az infrapanelek világába

Törölközőszárító üveg infrapanel Mi mindenre használhatók az infrapanelek? Törölközöszárító ami ma már nem luxus! Milyen előnyeik vannak az infrapanelek használatának? Mennyire megbízhatók? Ismerje meg közelebbről ezeket a remek termékeket mostani bejegyzésünkből.

Farsangi fények nyomában

Farsangi fények nyomában Hogyan dobjuk fel a farsangi bulit és milyen LED-es megoldásokat is használjunk ehhez? Rövid kis írásunkban adunk pár ötletet a díszítéshez.

Karácsonyi világítás

Karácsonyi világítás ledekkel A karácsony közeledtével egyre többen próbálják házukat, vagy az otthonukban található nyílászáróikat színes világítótestekkel feldobni. Mostani rövid írásunkban ezekhez szeretnénk néhány praktikus megoldási javaslatot nyújtani.

Ötletek led szalag világításhoz

Menyezeti led szalag világítás A LED szalagok kiváló fényforrások. A viszonylag nagy területen egyenletesen világító fényforrás megfelelő választás lehet üzletek, konyhák, hálószobák és nappalik bevilágítására. Számos lakberendező előszeretettel nyúl a LED szalagos világításhoz, ami nem csoda, hiszen egészen dizájnos, modern megjelenés érhető el otthonunkban.

Világítás energiatakarékos házakhoz

Világítás energiatakarékos házakhoz A mai világ számára szerencsére egyre fontosabb az energiagazdaságos rendszerek/ technikák alkalmazása. Otthonunk kialakításánál is egyre inkább az energiatakarékos megoldásokat részesítjük előnyben. Ez a tulajdonos szempontjából előnyös, mivel a ház üzemeltetésének költségei kedvezőbbek lesznek, és a környezetet sem terhelik le annyira az alacsony CO2 kibocsátás végett.

Led szalag bekötése sajátkezűleg

Led szalag bekötése sajátkezűleg A MolnarLed webáruház első tudástár bejegyzésében szeretnénk az olvasónak bemutatni a led szalagok bekötésének, illetve telepítésének egyszerű lépéseit. A led szalagok bekötéséhez azt gondolná a kedves olvasó, hogy ijesztő mert forrasztani kell ( azért az se annyira nehéz :) ), mi most ebben a cikkben a saját kezű bekötés egy sokkal egyszerűbb, sőt a legegyszerűbb módszerét mutatjuk be.