Tudástár

Farsangi fények nyomában

Farsangi fények nyomában Hogyan dobjuk fel a farsangi bulit és milyen LED-es megoldásokat is használjunk ehhez? Rövid kis írásunkban adunk pár ötletet a díszítéshez.

Karácsonyi világítás

Karácsonyi világítás ledekkel A karácsony közeledtével egyre többen próbálják házukat, vagy az otthonukban található nyílászáróikat színes világítótestekkel feldobni. Mostani rövid írásunkban ezekhez szeretnénk néhány praktikus megoldási javaslatot nyújtani.

Ötletek led szalag világításhoz

Menyezeti led szalag világítás A LED szalagok kiváló fényforrások. A viszonylag nagy területen egyenletesen világító fényforrás megfelelő választás lehet üzletek, konyhák, hálószobák és nappalik bevilágítására. Számos lakberendező előszeretettel nyúl a LED szalagos világításhoz, ami nem csoda, hiszen egészen dizájnos, modern megjelenés érhető el otthonunkban.

Világítás energiatakarékos házakhoz

Világítás energiatakarékos házakhoz A mai világ számára szerencsére egyre fontosabb az energiagazdaságos rendszerek/ technikák alkalmazása. Otthonunk kialakításánál is egyre inkább az energiatakarékos megoldásokat részesítjük előnyben. Ez a tulajdonos szempontjából előnyös, mivel a ház üzemeltetésének költségei kedvezőbbek lesznek, és a környezetet sem terhelik le annyira az alacsony CO2 kibocsátás végett.

Led szalag bekötése sajátkezűleg

Led szalag bekötése sajátkezűleg A MolnarLed webáruház első tudástár bejegyzésében szeretnénk az olvasónak bemutatni a led szalagok bekötésének, illetve telepítésének egyszerű lépéseit. A led szalagok bekötéséhez azt gondolná a kedves olvasó, hogy ijesztő mert forrasztani kell (azért az se annyira nehéz ), mi most ebben a cikkben a saját kezű bekötés egy sokkal egyszerűbb, sőt a legegyszerűbb módszerét mutatjuk be.