Tudástár

Ötletek led szalag világításhoz

A LED szalagok kiváló fényforrások. A viszonylag nagy területen egyenletesen világító fényforrás megfelelő választás lehet üzletek, konyhák, hálószobák és nappalik bevilágítására. Számos lakberendező előszeretettel nyúl a LED szalagos világításhoz, ami nem csoda, hiszen egészen dizájnos, modern megjelenés érhető el otthonunkban.

Világítás energiatakarékos házakhoz

A mai világ számára szerencsére egyre fontosabb az energiagazdaságos rendszerek/ technikák alkalmazása. Otthonunk kialakításánál is egyre inkább az energiatakarékos megoldásokat részesítjük előnyben. Ez a tulajdonos szempontjából előnyös, mivel a ház üzemeltetésének költségei kedvezőbbek lesznek, és a környezetet sem terhelik le annyira az alacsony CO2 kibocsátás végett.

Led szalag bekötése sajátkezűleg

Led szalag bekötése sajátkezűleg A MolnarLed webáruház első tudástár bejegyzésében szeretnénk az olvasónak bemutatni a led szalagok bekötésének, illetve telepítésének egyszerű lépéseit. A led szalagok bekötéséhez azt gondolná a kedves olvasó, hogy ijesztő mert forrasztani kell (azért az se annyira nehéz ), mi most ebben a cikkben a saját kezű bekötés egy sokkal egyszerűbb, sőt a legegyszerűbb módszerét mutatjuk be.