Led reflektor

LED reflektor készletünk ajánlott mindenkinek, aki szeretné megspórolni a régebbi reflektorok magas villanyfogyasztását, mégis nagy fényerőt, és hosszú élettartamot gondolt ki, legyen az a családi házzal, vagy sportpályával kapcsolatos.

A MolnárLed által forgalmazott Prémium LED reflektorok tökéletesen alkalmasak a nagyfogyasztású kültéri halogén reflektorok leváltására. Egy 10W teljesítményű prémium LED fényvetővel egy 100w teljesítményű hagyományos reflektor kiváltható, így akár 90%-os költségmegtakarítás is elérhető. Minden egyes prémium kültéri LED reflektor IP65 szabvány szerinti védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a MolnarLed által forgalmazott reflektorok por és kisnyomású vizsugár ellen is védettek. A reflektorok külső háza alumíniumból és edzett üvegből készül, így nagy igénybevételnek is ellenáll. A felső kategóriás LED reflektorok minőségi SMD LED modult és drivert tartalmaznak. Csomagolás előtt minden terméknél minőségellenőrzést végeznek, hogy csökkentsék a meghibásodás lehetőségét. A szállítási sérülések elkerülése miatt a csomagolás is gondosabb, szivacsokkal bélelik a dobozt. A termékek garanciális ideje is hosszabb, a gyártó 2 év garanciát vállal az általános 1 év helyett.

LEDES fényvetők:

Nem olyan régen még a ledes reflektorok egyetlen hátránya, a hagyományos reflektorokkal szemben a bekerülési áruk volt, azonban a technikai fejlődésnek köszönhetően az árkülönbség ma már egyre kisebb. Termékkínálatunkból is látszik, hogy egyes LED fényvető típusok már elérhető áron mozognak. A LED technológiának köszönhetően az optimális fogyasztás különbsége rövid idő alatt visszatérül!

Mi milyen LED reflektort ajánlunk?

Az 50W és 100 W reflektoraink már teniszpályák, sportpályák megvilágítására tökéletesen alkalmasak, képesek kiváltani az 500-1000 W halogén reflektorokat is. Bevált, megbízható, masszív kültéri reflektorok akár mozgásérzékelővel ellátva SMD LED-del nagyon nagy fényerővel alacsony fogyasztással és hosszú élettartammal. Ezek az új típusú reflektorok tökéletesen leváltják a kültéri halogén reflektorokat, így az éjszakai világításra fordított költség akár tizedére is eshet!

Hol használjunk ledes fényvetőt?

Őrző-védő, biztonságtechnikai feladatokra kifejezetten ajánljuk a 10 Wattos LED-es reflektorokat, melyek alacsony ára már akár az első évben megtérül! Kínálatunkban megtalálhatók a mozgásérzékelős kültéri LED-es fényvető és mozgásérzékelő nélküli reflektorok is!

Reflektoros újdonságok