Led panel

Led panelek meleg fehér fénnyel

Az álmennyezetbe süllyeszthető LED panelek kiváló alternatívát jelentenek a megszokott fénycsöves tükrös armatúrákkal szemben. A LED panel legfőbb előnye a teljesen káprázás mentes, egyenletes, lágy szórt fény. A LED panel használatát első sorban irodaházakba, kórházakba, iskolákba, közintézményekbe ,tárgyalókban, folyosókon ajánljuk.

Led panelek vásárlása esetén szállításnál a méret és súly miatt egyedi szállítási díjat alkalmazunk!

Led panel választék és Led panel árak:

A LED panel világítás jellemzői

LED panel használata során több mint 65%-os energia megtakarítás érhető el. Ultra vékony és divatos formatervezés jellemzi, különböző méretekben kapható. A LED panel a megfelelően tervezett hőleadásnak köszönhetően, rendkívül stabil teljesítményt biztosít a panelvilágításnak. Azonnal bekapcsol, nem villog, nem bocsát ki búgó hangot, nincs RF interferencia. További jellemzők: fénykibocsátó félvezető chip, nincs izzószál, rezgésálló, kevésbé törékeny, élettartama akár 50.000 óra (hagyományos izzó élettartama 1.000 óra mindössze)

A LED panelt egyszerű telepíteni mennyezeti, fali és függesztett világításként egyaránt. A falon kívüli LED panelek szerelhetők oldalfalra és plafonra is. A süllyeszthető típusokat leginkább álmennyezetekbe és gipszkartonba beépítve használják. A led panel gipszkartonba történő elrejtése nemcsak esztétikus, de a a panelek között megtalálható négyzet illetve kör alakú kivitelek moderné és stílusossá teszik a helyiséget.