Led fali lámpák

Led fali lámpa, mennyezeti lámpa és led falikar. Immár a fali lámpák között is megjelent, led technológia formatervezett darabjai méltó díszei lehetnek stílusosan berendezett otthonunknak. Érdemes hangsúlyt fektetni az elavult világítótestek lecserélésére, mert a legtöbbet használt fényforrásokról van szó. A fal síkjához simuló lámpákat led fali lámpának, a fal síkjától elállót pedig led falikarnak hívjuk.

LED fali lámpa és mennyezeti lámpák

Led fali lámpák és led falikarok

A led fali lámpa és falikar felhasználása igen sokrétű, általában kiegészítő fényforrásként alkalmazzuk őket. Ám egy körültekintően megválasztott fali lámpa illetve falikar tökéletes kiegészítője lehet lakásunknak, életterünknek. Felhasználásukat tekintve nem csak pusztán fényforrás lehet, de remekül feldobhatja például a helység enteriőrjét. Hálószobába például (izzó fényerejétől és egyéb extráitól függően) választhatunk olyat ami egyszerre design-os, kiváló éjszakai fény, de akár olvashatunk is mellette. /Ezek a dimmelhető Led izzók./

Fali lépcsővilágító. Ami lefelé világít és kizárólag a lépcső fokait simogatja fénysugaraival. Ezáltal megkönnyítve számunkra a lépcsőn való fel- illetve lejutást Ezen fali fényforrásokat rendkívül sokféle formában, színben, stílusban gyártják/kínálják. Vannak olyanok amikbe alapból benne van a ledes fényforrás, vagyis nem cserélhető. De van olyan is amit GU10-es foglalattal láttak el, tehát az izzó cserélhető. Működtetésüket tekintve 220V árammal üzemelnek. Létezik mozgásérzékelős változat is, ám legcélszerűbb ha időzítővel vagy alkony kapcsolóval látjuk el őket. Így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt falilámpát/falikart.

Amennyiben csak kiegészítő fényforrásnak szánjuk a lámpákat, akkor érdemes a lefelé-felfelé világító lámpatestekből választani. Ezek érintő fénye kellemes hangulatot varázsol helységünkbe, kiemelve az általuk megvilágított részleteket( szép tapéta vagy egyéb falburkolat esetleg szobor,dekoráció).