Led profil

Az alu led profilok alkalmazásával lehetőség nyílik a led szalagok rejtett világításként való használatára. Leggyakrabban konyhabútorok, beépített szekrények világításának ötletes megoldásaként találkozhatunk vele. A led profilokat szokták még led sínnek is nevezni, amely utal annak technikai megvalósítására. Az alu LED profilok mára akár fő fényforrásként is alkalmazhatóak hála a nagy teljesítményű LED fénysoroknak. A led szalagok árnyékképzése kifejezetten kicsi, folyamatos fényt biztosít a méterenként 30-60-120 db számú led. Az öntapadós szalagok egyszerűen beleragasztható a led profilba vagy belehúzható a profilban található sínbe, melyet áttetsző, vagy opálos bura fed. Így a világítás akár padlóba vagy csempébe is beépíthető, lépcsőre ültethető hangulatelemmé válik. A led sínek vagy profilból forgalmazunk O és U típusút. Valamint kínálunk alumínium sarok elemeket is.

Alu led profil előnyei:

Az alu led profil megvédi a szalagot a portól és a párától, illetve a túlmelegedéstől ezzel is növelve a szalagok élettartamát, további előnye, hogy a tisztítása roppant egyszerű. A felhasználási lehetőségek száma azzal is bővül, hogy a led profil segítségével önálló, forgatható, billenthető, egyéni lakberendezési igényeknek megfelelő lámpatesteket lehet kialakítani.

Alu led profil termékek:Alu led profilok egyéb alkalmazási területei:

Forgalmazott alu led profiljainkkal egyedi és különleges világításokat valósíthat meg falba süllyesztve vagy éppenséggel gipszkartonba szerelve. Használhatja termékeinket munkahelyen, irodában, lakásban - nappaliban, konyhában, hálószobában fővilágításként, bútorok vagy polcok háttérvilágításaként, élvilágításáként gardróbszekrényben, ruhásszekrényben. De konyhapult világításaként és fürdőszobában tükör és fürdőszobai szekrény megvilágításához is tökéletes.