Led profil

A led profilok alkalmazásával lehetőség nyílik a led szalagok rejtett világításként való használatára. Leggyakrabban konyhabútorok, beépített szekrények világításának ötletes megoldásaként találkozhatunk vele. A led szalagok árnyékképzése kifejezetten kicsi, folyamatos fényt biztosít a méterenként 30-60-120 db számú led. Az öntapadós szalagok egyszerűen beleragasztható a led profilba vagy belehúzható a profilban található sínbe, melyet áttetsző, vagy opálos bura fed. Így a világítás akár padlóba vagy csempébe is beépíthető, lépcsőre ültethető hangulatelemmé válik. A led profilból forgalmazunk O és U típusút.

Led profil előnyei:

A profil megvédi a szalagot a portól és a párától, illetve a túlmelegedéstől ezzel is növelve a szalagok élettartamát, további előnye, hogy a tisztítása roppant egyszerű. A felhasználási lehetőségek száma azzal is bővül, hogy a led profil segítségével önálló, forgatható, billenthető, egyéni lakberendezési igényeknek megfelelő lámpatesteket lehet kialakítani.

Alu led profil termékek:Alu led profilok egyéb alkalmazási területei:

Forgalmazott alu led profiljainkkal egyedi és különleges világításokat valósíthat meg falba süllyesztve vagy éppenséggel gipszkartonba szerelve. Használhatja termékeinket munkahelyen, irodában, lakásban - nappaliban, konyhában, hálószobában fővilágításként, bútorok vagy polcok háttérvilágításaként, élvilágításáként gardróbszekrényben, ruhásszekrényben. De konyhapult világításaként és fürdőszobában tükör és fürdőszobai szekrény megvilágításához is tökéletes.