KosárAz Ön kosarának értéke bruttó 0 Ft.


Led spot

Kiváló választás a LED spot, amennyiben a villanyszámláját csökkenteni szeretné, de a világítás hangulatát megőrizni kívánja. Kínálatunk folyamatosan frissül, így garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb LED-es spot világítást.

LED spot típusok

230V-os

  • GU10 LED spot
  • E14 LED spot
  • E27 LED spot

12V-os

  • MR16

Mindegyik típust megtalálja üzletünkben. A lakáscélú felhasználás mellett egyaránt alkalmazhatóak dekorvilágításra és helyi megvilágításra. A legmodernebb LED spot technológiával készült darabok már elérhetőek kínálatunkban, normál és fényerő szabályozható változatban is.

Minden termékünk rendelkezik a szigorú TÜV-CE minősítéssel, vagyis megfelelnek az Európai Únió egészségvédelmi és biztonsági követelményeinek.

keret

5W-os Spot LED, 20 smd ledes, GU10

Bruttó ár: 1130 Ft/db

keret

6W Spot led, GU10

Bruttó ár: 1250 Ft/db

A LED spot világításról

Amennyiben megelégelte a sokat fogyasztó és igen gyorsan felforrósodó halogén izzóit, javaslom, hogy mielőbb cserélje ki azokat kiváló minőségű, hosszú élettartamú, megbízható LED spotokra!

Konyhában, fürdőszobában hangulatfénytől kezdve a helyi megvilágításig ma már minden esetben kiválóan alkalmazható. A LED spotok MR11/12V, MR16/12V, GU10/230V, sőt E14/230V és E27/230V változatban is elérhetők. Érdemes folyamatosan visszatérni oldalunkra, hiszen a választék folyamatosan bővül.

LED vagy hagyományos spot?

A LED-es spot izzóknak vitathatatlanul több előnye van, mint a hagyományosnak. Energiafogyasztása ugyanakkora fényerő mellett 90%-kal kevesebb, mint a hagyományos spot lámpáé. Nem melegszik, ezáltal jobb az energiahasznosítása és így már rövidtávon is kifizetődő. Elviseli a kapcsolgatást, rázkódást, ütögetést, ami az élettartamát nem befolyásolja. Élettartamuk 30–50 ezer üzemóra, nincs UV és infravörös sugárzás. Izzóink a halogének fényszórási szögével megegyező, illetve ennek a világítási szögnek a kétszeresével rendelkező változatban is kaphatók, ezáltal a felhasználási céloknak illetve az egyéni igényeknek megfelelően választhatók. Szórásszögük 45–145 fokig terjedhet típustól függően. Gyakorlatilag a 120–140 fokos sugárzási szöggel rendelkező LED spotok egyenletes fényáramának köszönhetően kevesebb lámpatest beépítését kell tervezni (6–10 db) egyazon helységbe. Nemcsak a darabszám tekintetében tudunk spórolni, ha LED spotokkal oldjuk meg a helység világítását. A besüllyesztett lámpák, ha halogén izzókkal használjuk őket, nem csak sokat fogyasztanak, hanem foltos, nem egyenletes megvilágítást adnak, főleg az SMD LED-ekkel összehasonlítva. A LED spot mérete megegyezik a halogén izzóéval, így a kompatibilitás miatt könnyen cserélhető. A LED világítás gyors fejlődésének köszönhetően a jelenleg kapható spot lámpatestekbe való nagy fényerővel rendelkező LED képes kiváltani az 50 wattos halogént is, megfelelő fényerősséget biztosítva a helyiségben.