0


Szekrény és bútorvilágítók - dizájn és praktikum!

Bútora vagy szekrénye nincs eléggé megvilágítva? Rendkívül zavaró tud lenni, amikor perceken keresztül csak tapogatózik a szekrényben, és nem találja, amit keres.

Ugye ismerős a probléma?

Mennyivel könnyebb dolga lenne, ha a szekrényekben is lenne olyan fény, ami külön megvilágítja az egész területet, és a félhomályban, vagy akár a sötétben pillanatok alatt keze ügyébe akadna a keresett dolog.

Esetleg egy mutatós gardrób világítás – bútorvilágító LED – is lényegesen egyszerűbbé tenné a mindennapokat, gyakorlatilag jobban átláthatóak lennének a ruhái, a reggeli rohanásban gyorsabban ki tudná választani a legideálisabb szettet, valamint látná, hogy a különféle darabokból mennyi áll a rendelkezésére.

Mi lehet a megoldás?

Legújabb bútorvilágító ledjeink illetve szekrényfényeink praktikus megoldást kínálnak, kiválóak különféle típusú, és méretű szekrények megvilágítására, de alkalmasak még könyves polcokra, fiókokba, szerszámos szekrényekbe is.

Nassolni támad kedve éjszaka?

Nyugodtan megteheti anélkül, hogy bárkit is felébresztene a családban azzal, hogy felkapcsolja a villanyt, mivel ezek a fények éjszakai fényként is funkcionálnak.

Modern szekrényfényeink mozgásérzékelővel vannak felszerelve, nem igényelnek vezetékelést, ugyanis elemmel működnek.

Tehát a használatuk roppantul egyszerű, négy méteren belül automatikusan érzékelik a mozgást. Meglehetősen kis helyet foglalnak el. Felszerelésükhöz nincs szükség szakértelemre, és a bútorokban sem kell kárt tenni fúrással, hiszen a nálunk kapható szekrényvilágítók öntapadósak.

A bútorvilágító LED lámpáink pedig nagyon közkedveltek az egyedi gyártók körében. Ennek legfőbb oka, hogy a tárgyakat nem éri hőterhelés és például egy vitrinben elhelyezett tárgyt az UV sugárzás nem károsít. A különböző flexibilis nyakú LED bútorvilágító lámpák pedig tetszőleges pozícióba állíthatók.

Rendeljen mihamarabb, és élvezze otthona új hangulatát modern, és minőségi szekrényfényekkel!

Ajánlott termékeink: