Loading...
0


Szekrény és bútorvilágító LED-ek - dizájn és praktikum!

Bútora vagy szekrénye nincs eléggé megvilágítva? Rendkívül zavaró tud lenni, amikor perceken keresztül csak tapogatózik a szekrényben, és nem találja, amit keres. Ugye ismerős önnek is ez a probléma? A beépített gardrób világítással ez a probléma gyorsan és egyszerűen megoldható.

Szekrényvilágítás, gardróbvilágítás

Mennyivel könnyebb dolga lenne, ha a szekrényekben is lenne olyan fény, ami külön megvilágítja az egész területet, és a félhomályban, vagy akár a sötétben pillanatok alatt keze ügyébe akadna a keresett dolog.

Ilyen esetekben rendkívül praktikus egy bútorvilágító lámpa. Megkönnyíti a szekrénybe történő pakolást, keresést és típustól függően a mozgásérzékelős kivitelnek hála automatikusan felkapcsolódik.

Esetleg egy mutatós gardrób világítás – bútorvilágító LED – is lényegesen egyszerűbbé tenné a mindennapokat, gyakorlatilag jobban átláthatóak lennének a ruhái, a reggeli rohanásban gyorsabban ki tudná választani a legideálisabb szettet, valamint látná, hogy a különféle darabokból mennyi áll a rendelkezésére.

Legújabb bútorvilágító ledjeink illetve szekrényfényeink praktikus megoldást kínálnak, kiválóak különféle típusú, és méretű szekrények megvilágítására, de alkalmasak még könyves polcokra, fiókokba, szerszámos szekrényekbe is.

Ezen eszközök azért is praktikusak, mert nyugodtan használhatja anélkül, hogy bárkit is felébresztene a családban azzal, hogy felkapcsolja a szobai világítást. Ezeket a fényeket akár éjszakai fényként tájékozódásra is igénybe lehet venni.

Modern szekrényfényeink mozgás- és fényérzékelővel vannak felszerelve, nem igényelnek vezetékelést, ugyanis elemmel (AAA) működnek és akár 6 hónapig is képesek üzemelni.

Tehát a használatuk roppantul egyszerű, négy méteren belül automatikusan érzékelik a mozgást. Meglehetősen kis helyet foglalnak el. Felszerelésükhöz nincs szükség szakértelemre, és a bútorokban sem kell kárt tenni fúrással, hiszen a nálunk kapható szekrényvilágítók öntapadósak vagy mágneses rögzítéssel vannak ellátva.

A bútorvilágító LED lámpáink pedig nagyon közkedveltek az egyedi gyártók körében. Ennek legfőbb oka, hogy a tárgyakat nem éri hőterhelés és például egy vitrinben elhelyezett tárgyt az UV sugárzás nem károsít. A különböző flexibilis nyakú LED bútorvilágító lámpák pedig tetszőleges pozícióba állíthatók.

Rendeljen mihamarabb, és élvezze otthona új hangulatát modern, és minőségi szekrényfényekkel!

Ajánlott szehrény és bútorvilágító LED termékeink: