0


Ismerjük meg a Modee termékeket!

A Modee gyártó több mint 40 éve szállítja a világítástechnikai megoldásokat az otthonokba és ipari felhasználásra egyaránt. Elsősorban a gazdaságos, kiváló ár/érték arányú LED izzókban és a világításhoz szükséges alkatrészek gyártásában jeleskedik. A mérnökök már a tervezésnél és az alapanyagok megválasztásánál nagy gondot fordítanak a magas minőségre, így nem meglepő, hogy bizonyos termékeikre akár 7 év garanciát is vállalnak. Most nézzük meg a legfontosabb termékeket a Modee gyártó kínálatából.

Modee termékek

A Smart Lighting retrofit E27 LED fényforrások a gyártó talán legnépszerűbb izzói, hiszen rendkívül kedvező ár mellett nagyon jó minőséget képviselnek. Tudni kell a LED világításról, hogy folyamatosan magas hőmérsékleten működnek, és ha nincs elvezetve megfelelően a hő, akkor nagyon rövid idő alatt veszítenek fényerejükből. Ez a típus azonban alumínium belső, valamint műanyag külső burkolatot kapott, amely segíti a hőleadást, és így biztosítja az akár 25.000 órás üzemidőt.

A nagy teljesítményű G9 és E14 rúd LED izzók legfőbb előnye, hogy átlátszó burát kapott, így a fény intenzitása nem csökken például az opálos kivitelekhez képest. Emellett fejlesztett Chip On Board Led chippel szerelték fel, amely hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. Ráadásul a kivitelnek köszönhetően 360 fokban képes egyszerre biztosítani a fényt, így ideális mennyezetekhez például.

A Modee spot lámpák GU10 foglalathoz szintén a kedvező áruk miatt népszerűek a hazai háztartásokban. Nagyon elegáns megoldások mennyezetben, vagy oldalfalakba építve. (Modee 3W Led izzó G9 Alunminium 2700K)

Az ECO halogén izzók a hagyományos szálas izzók újabb generációjaként terjedtek el a köztudatban. Sokkal energiatakarékosabbak, mint a klasszikus típusok, ráadásul környezetkímélőbbek, hiszen nem kell elektronikai hulladékként kezelni őket, egyszerűen kidobhatóak a szemetesbe, ha már kiégtek.

Az Edison retro kivitelű szénszálas dekor izzók a szénszálas izzók feltalálója előtt tisztelgő sorozat. Rendkívül mutatós példányok, amelyek az 1900-as évek enteriőrjét idézik meg. Kiváló választás vintage stílusú otthonokban, irodákban egyaránt. (Modee 12W LED Filament izzó A70 E27, 4000K; Modee 4W LED Filament Globe Mini P45 izzó Silver Top E14, 2700K)