Loading...
0


Kültéri led világítás

A LED világítástechnikai eszközök nem csak a lakás díszítő elemeiként illetve hasznos tárgyaiként jelenhetnek meg, felhasználhatóak kültérre is a kert, az utcafront kivilágítására is. Ahogy már egy korábbi blog bejegyzésünkben olvasható, léteznek olyan fényfűzérek, amelyek kültéri használatra alkalmasak és csodás kiegészítőivé válhatnak a lakás szebbé, látványban gazdagabbá tételéhez.

Azonban a fenti lehetőség csupán időszakos, úgy mint a karácsonyi ünnepi miliő része, viszont az év további részében illetve a hétköznapokban sem kell Önnek nélkülöznie a LED világítástechnika nyújtotta előnyöket. Előljáróban íme néhány példa olyan eszközökre, melyeket szaktudás nélkül vagy minimális szaktudással, gyorsan és egyszerűen fel lehet szerelni lakása, otthona köré, hogy modern, energiatakarékos kellékek legyenek a háztartásban, és ezeket az alábbi linken meg is vásárolhatja:

Led reflektor Napelemes fali lámpa

A led reflektorok hasznosságukat tekintve túlhaladják a led szalagokat, amely abból adódik, hogy értelemszerűen nagyobb a teljesítményük. Jellemző tulajdonságuk az irányított fényszórás, éppen emiatt egy adott helyet, teret vagy tárgyat jobban bevilágítanak. A led szalagok kültérre is használatos típusa IP 65 védettségi fokkal rendelkeznek, melyről már szinten írtunk egy előző cikkünkben. A led szalagokat a nyílászárók tokszerkezete köré szokás helyezni, mert ott érvényesülhetnek a legjobban. A kültéren alkalmazható led fali lámpák esztétikusabbá tehetik az udvar, a kert kinézetét. Ezek a lámpák is, mint az imént említett társaik vízállóak bizonyos fokig, tehát esőben védettek, azonban a víz alatt nem tarthatóak. Attól függően, hogy hova szeretné helyezni fali lámpáját, választhat webáruházunk kínálatából. Itt talál napelemes fali lámpát, különböző formájú, színű lámpatestet, Önnek csak a lámpa helyét kell kijelölnie.