0

Ötletek házkörüli világításhoz karácsonyra

Karácsonyi led világításSzeretné minél színesebbé és változatosabbá tenni a karácsonyi kivilágítást a ház körül vagy a garázsban? A nálunk kapható 15 m-es kültéri fényfüzér remek választás, hiszen megjelenésben a régi hagyományos izzó formája köszön vissza, ámde az izzók többféle színben pompáznak a füzéren, és így nyújtanak új élményt a díszkivilágítás terén. Az izzók E27-es foglalattal vannak ellátva, 220-240V feszültségen működtethetőek. Ugyancsak a ház körüli világításhoz tudjuk ajánlani a kültéri LED szalagokat, melyek vízállóak, így nem kell amiatt aggódni, hogy a téli időszakra jellemző csapadékos időjárás kárt tehet a díszítésben.

Csináld magad (DIY)

Saját kezűleg is összeállíthatók a karácsonyi időszak varázslatos hangulatát idéző dekorációk, mint például az egyszerűen hungarocellből kivágott karácsonyhoz kapcsolódó formákat megjelenítő figurák, ilyen lehet a fenyőfa, hóember, szánkó, csillag stb, ezekhez tökéletesen illenek a webáruházunkban kapható LED szalagok többféle színben illetve színhőmérsékletben, melyeket tetszés szerint lehet körbefuttatni az adott díszítőelemen.

DIY Karácsonyi led világításAzonban ha nem szeretne hosszú órákat tölteni a karácsonyi díszek elkészítésével, akkor csak egyszerűen helyezze fel a megvásárolt LED szalagokat az ablakok üvegezőlécére és gyönyörködjön azok változatos és melegséget árasztó fényében. Mindezen ötletek nem terhelik meg túlságosan az Ön pénztárcáját, és akár több éven át is használhatóak.