Loading...
0

Ötletek házkörüli és beltéri világításhoz karácsonyra

Szeretné minél színesebbé és változatosabbá tenni a karácsonyi kivilágítást a ház körül vagy a garázsban? A nálunk kapható 15 m-es kültéri fényfüzér remek választás, hiszen megjelenésben a régi hagyományos izzó formája köszön vissza, ámde az izzók többféle színben pompáznak a füzéren, és így nyújtanak új élményt a díszkivilágítás terén. Az izzók E27-es foglalattal vannak ellátva, 220-240V feszültségen működtethetőek. Ugyancsak a ház körüli világításhoz tudjuk ajánlani a kültéri LED szalagokat, melyek vízállóak, így nem kell amiatt aggódni, hogy a téli időszakra jellemző csapadékos időjárás kárt tehet a díszítésben.

Karácsonyi világítás

Csináld magad (DIY)

Saját kezűleg is összeállíthatók a karácsonyi időszak varázslatos hangulatát idéző dekorációk, mint például az egyszerűen hungarocellből kivágott karácsonyhoz kapcsolódó formákat megjelenítő figurák, ilyen lehet a fenyőfa, hóember, szánkó, csillag stb, ezekhez tökéletesen illenek a webáruházunkban kapható LED szalagok többféle színben illetve színhőmérsékletben, melyeket tetszés szerint lehet körbefuttatni az adott díszítőelemen.

DIY Karácsonyi led világítás

Azonban ha nem szeretne hosszú órákat tölteni a karácsonyi díszek elkészítésével, akkor csak egyszerűen helyezze fel a megvásárolt LED szalagokat az ablakok üvegezőlécére és gyönyörködjön azok változatos és melegséget árasztó fényében. Mindezen ötletek nem terhelik meg túlságosan az Ön pénztárcáját, és akár több éven át is használhatóak.

Egyre nagyobb igény jelentkezett a vásárlók részéről az elemes fényfüzérekre. Sok esetben vagy csak kisebb tárgyakat szeretnének megvilágítani, vagy a karácsonyi asztalt szeretnék pár leddel feldobni, viszont vagy nincs konnektor a közelben, vagy nem szeretnék a szép látványt egy csúnya hosszabbítóval elrontani, ami persze nem csak csúnya, hanem balesetveszélyes is.

Ezeket az igényeket könnyen kielégíthetjük az egyre bővülő kínálatú, szebbnél szebb elemes fényfüzérekkel.

Elemes fényfüzés

Elemes fényfüzés

Anyagukat tekintve fémből, fából és műanyagból készülteket is talál webáruházunkban. Nem csak beltéren, hanem kültéren is használhatók, akár 1-1 tuján vagy kapun az IP44-es védettségű füzérek. Hasznos lehet, ha nincs a közelben egy védett konnektor, vagy nem megoldható a belógó vezeték.

Elemes fényfüzés

További karácsonyi ötleteket talál egy másik blog bejegyzésünkben: Fényfüzértől a fényhálóig választható karácsonyi dekorációk