0

Ideális irodai világítás kialakítása

Életünk nagy részét mesterséges fények előtt ülve töltjük. Sokan 8-10 órát nézik a monitort majd a tv-t naponta. Nagyon fontos, hogy megfelelő vibrálás mentes irodai világítást alakítsunk ki. A megfelelő színhőmérsékletű és kellő világosságot adó fényforrások hatással vannak a dolgozók hangulatára, hatékony munkavégzésére. Led lámpáink fénye nagyon hasonlít a természetes fényhez, ezért kevéssé terheli meg az idegrendszerünket. A led fényforrások mellett kellemesebb a munkavégzés mint a régi fénycsövek mellett és nem elhanyagolhatóan költséghatékonyabbak. Emlékezzünk csak vissza az iskolában eltöltött éveinkre, amikor a nap végére már a táblát sem láttuk. Az irodában igen lényeges a célzott világítás. Ha az íróasztal az iroda közepén van, akkor a mennyezeti lámpának kell megfelelően erősnek lennie, ha a fal mellett, akkor falilámpát esetleg a falon lévő polcok alján elhelyezett fényforrást kell előtérbe helyezni. Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne árnyékoljunk magunknak a munkalapon.

Led panelek:

Az álmennyezetbe süllyeszthető vagy kiemelő kerettel a falra szerelhető led panelek kiváló alternatívái a tükrös armatúráknak. Legfőbb előnyük a lágy, nagy teret bevilágító fényük.

Led panel

60x60cm-es led panel 45w-os

Led T8 fénycső:

Többféle színhőmérsékletben kapható, nagy világítási szögben világít, ideális fényforrás irodákba.

Led fénycső

T8-as led fénycső 18w

Led spotok:

Kiválóan alkalmazhatóak a halogén izzók kiváltására. Irányítható fényükkel a kívánt munkafelületet erősebben tudjuk megvilágítani.

Led spot

65w led spot Samsung chippel

Led mennyezeti és függőlámpák:

A mennyezeti lámpák sokszínűsége, modern formatervezése az irodák éke lehet.

Led csillár

Kör alakú led panel csillár

Asztali lámpa:

Irodai asztali lámpákról kevés szó esik. Egyedileg állítható, akár változtatható színhőmérsékletű lámpákkal, az iroda minden dolgozója személyesen, saját igényeinek tetsző színhőmérsékletet és fényerősséget állíthat be. Tekintsék meg újdonságunkat weboldalunkon:

Asztali lámpa

Telefontöltős vezeték nélküli asztali led lámpa