Loading...
0

”Rávilágítunk”, hogy hogyan rendeljen egyszerűen

Mára elérkezett az az idő amit sosem gondoltunk volna, hogy még azok az emberek is számítógép elé kényszerülnek akik eddig szívesen elkerülték ezt a lehetőséget. Főleg idősebbek szokták mondogatni, hogy ezt sosem tanulom meg, számomra ez idegen. Mára viszont azt látom a környezetemben, hogy csak egy levelet elküldök, csak szétnézek, aztán szállást foglalnak. A vásárlás is egyre egyszerűbben működik. Eleinte mindenhol regisztrálni kellett, mára már sok helyen elég csak megadni a szállításhoz szükséges adatokat.

Néhány képpel illusztrálva megmutatom milyen könnyen működik ez a gyakorlatban például nálunk:

Oldalunkat megnyitva a következő kép fogadja Önöket:

Rendelés folyamat - 1. kép

Ha segítségre van szüksége egyes termékünkkel kapcsolatban, hívjon minket telefonon, vagy kattintson a tudástár feliratra, ahol nagyon sok hasznos információt talál.

Amennyiben célirányosan szeretne valamit megvásárolni a termékek címszó legördülő menüjében válassza ki a termékcsoportot:

Rendelés folyamat - 2. kép

Pl: fali lámpák

Keressük meg a számunkra megfelelő terméket. Kattintsunk a képre.

Rendelés folyamat - 3. kép

Állítsuk be a szükséges mennyiséget, majd nyomjunk a kosárba gombra:

Rendelés folyamat - 4. kép

A jobb felső sarokban a kosár képre kattintva láthatjuk a kosár tartalmát. Amennyiben tovább szeretnénk vásárolni, ismételjük meg az előző lépéseket. Ha befejeztük a vásárlást nyomjuk meg a tovább gombot.

Rendelés folyamat - 5. kép

Adja meg a számlázási, szállítási adatokat és válassza ki az átvétel módját. Majd a tovább gombra kattintva véglegesítse a rendelését.

Rendelés folyamat - 6. kép

Ezután kollégáink készlet ellenőrzés után keresni fogják Önt a kiszállítással vagy átvétellel kapcsolatban.

Remélem ezzel az útmutatóval megkönnyítettem a vásárlással kapcsolatos esetleges nehézségek áthidalását.