Loading...
0

Farsangi fények nyomában

Így szilveszter után, amikor lecseng a nagy és színes karácsonyi felhajtás, visszatérünk a hétköznapok mókus kerekébe. Kicsit lehiggadunk, kicsit lenyugszunk és kicsit beszürkülünk. De semmi pánik!!! Elérkezett a farsang, bulik, színek ideje!!! :) :) :)

A fény mint dekoráció

Ismét belecsaphatunk a bulizásba, aminek elengedhetetlen kelléke a FÉNY. Legyen az egyszínű fehér (különböző színhőmérsékletekkel) vagy a szivárvány szinte bármely színe. Dekoráció szempontjából a farsang a legkreatívabban kihasználható időszak. Színek, fények, formák és ezek kombinációja. Legyen szó beltéri vagy szabadtéri felhasználásról. Dekorációnknak „csak” a fantáziánk, kreativitásunk illetve a pénztárcánk szabhat határt.

Használhatunk LED szalagokat, a működésüket biztosító kiegészítők alkalmazásával, melyek közül leglátványosabb a Digitális Led szalag (melyet itt találhat ➡ led szalagok). Ez a csoda kis szett, tartalmaz mindent, ami a használatba vételhez szükséges. Már csak áramforrást kell biztosítanunk és gyönyörködhetünk is a 3 ledenként változó, a szivárvány színeiben pompázó, távirányítóval programozható fénydekorációban.

Feldobhatjuk a partink helyszínét zárt- vagy szabad téren LED körtés izzó sorral, mely nálunk is beszerezhető. Kültéri fényfüzér néven, 15 m-es kiszerelésben, E27-es foglalattal. Méterenként 1 izzót igényel a rendszer, amit a kültéri fényfüzér NEM tartalmaz, de nálunk is beszerezhető. Választhatunk hozzá sima fehér fényű led körtét vagy színes led körtét (melyeket pedig itt találhat ➡ led izzók). Színe Led körte izzóink 4 színben elérhetőek – piros, sárga, zöld, kék. A színes körtékkel igazi parti hangulatot varázsolhatunk a bulink helyszínére.