Loading...
0

Csodás csillagok a szoba mennyezetén!

A nyári estéken sokan szeretnek kiülni a kertbe és szemlélni a csodás, csillagos égboltot. A különleges fények nyugtatóan hatnak a szervezetünkre, de a fényszennyezés miatt a nagyobb városok, falvak lakóinak nincs esélye gyönyörködni a látványban. Viszont a világítástechnika rohamos fejlődésének köszönhetően ma már otthonunk helyiségeinek a mennyezetén is megjeleníthetjük a csillagokkal teli eget. Ez kiváló hangulatvilágítás szempontjából és a nappaliban, hálószobában vagy a gyerekszobában is megvalósíthatjuk.

Csillagos égbolt

A csillagos égbolt meglehetősen egyedi dekoráció és különlegessé varázsolja környezetünket. Az apró fénypontok, amelyek a csillagokat jelképezik, változatos módon vannak elhelyezve, ennek köszönhetően nem szükséges plusz Led diódákat vásárolni, amelyek a csillagos effekteket adják. Azon kívül, hogy a csillagos égbolt mennyezeti lámpa mutatós, még izzólámpának is megfelel, hiszen a fényereje így lett kialakítva. Igény alapján akár az oldalfalra is nyugodtan felszerelhetjük. A hálószoba garantáltan romantikusabbá válik tőle, a gyerekszobában pedig nyugtatóbban hat a kicsire nézve.

Hol mutathat még jól a csillagos égbolt mennyezeti lámpa?

Nem csak otthonunkat dobhatjuk fel vele, hanem vendéglátó egységek, irodaházak, hotelek és egyéb közösségi terek hangulatosabbá tételéhez ugyancsak alkalmas.

Ismerjük meg további előnyös tulajdonságait!

Egyszerűen és könnyen beszerelhető, ráadásul egyszerre több Led panel is egymás mellé tehető. Egy távirányító segítségével bármikor változtathatunk a fényerőn, illetve a színhőmérsékleten. Éjszaka éjjeli módra is átállíthatjuk, de a távvezérlővel bármikor növelhetjük vagy csökkenthetjük a fény erejét is.

A led csillagos égbolt mennyezeti lámpa elhozza otthonunkba a tökéletes harmóniát és elkápráztatja látogatóinkat, családtagjainkat egyaránt.