0


Hogyan tegyük hangulatosabbá az autónkat?

Az autónk belső terét egyedibbé varázsolhatjuk, hiszen egy led izzó vagy led szalag nem akármilyen megjelenést képes biztosítani az utastérben. Ez a megoldás nem is kerül sokba, és meglehetősen látványos. A led szalaggal történő dekoráció ráadásul abszolút személyre szabható, tehát az egyedi igények is megvalósíthatóak. A led szalaghoz egy vezérlő is tartozik, amit akár szettben is módunk van megvásárolni, de külön-külön is megtehetjük. Ezt követően már csak annyi a dolgunk, hogy a leírtaknak megfelelően felragasszuk a kívánt területre.

Az autó belső megvilágításához szükséges led szalag vízvédett, a hozzá tartozó vezérlő a zene ritmusára is tudja irányítani a fényeket. A szivargyújtóra is csatlakoztathatjuk. Megvilágíthatjuk az első ülések előtt lévő tereket, ami garantáltan különleges enteriőrt tulajdonít a gépjárműnek. Továbbá a tartozékok közt távirányító is szerepel, aminek a segítségével váltogathatjuk a színeket, szabályozhatjuk a fényerőt, ezen kívül megadhatunk egyedi világítással kapcsolatos módokat.

RGB autó belső világítás

RGB autó belső világítás

Mennyire bonyolult a felszerelése?

A vízállóság szilikonos védelemmel van biztosítva, ez megvédi az egészet attól, hogy a nedvesség bármilyen kárt is tegyen a szerkezetben. A felszerelés nem igényel bonyolult munkálatokat, nincs szükség például csavarozásra, mert a szalag hátsó része öntapadós, így csupán fel kell ragasztanunk az általunk kívánt helyre. A folyamatot bárki el tudja végezni, különösebb szakértelmet nem igényel. Az autóban tökéletesen el lehet rejteni a led szalagot és máris olyan fényben fog pompázni az utastér, amilyenben csak szeretnénk.

Az autós led világítással feldobhatjuk a jármű belsejét és attól sem kell félnünk, hogy ettől kevésbé lesz biztonságos a vezetés, hiszen nem vonja el a sofőr figyelmét.