Loading...
0

Alumínium LED profilok

A LED szalagok és az alumínium profilok az elegáns világítási módot és hangulatfényt testesítik meg. A különféle tartozékokkal és vezérlőkkel számos módon telepíthetők. Tökéletesen illeszkednek ezek az elegáns fények az adott helységekben amik lehetnek hideg fehér,napfény fehér, meleg fehér vagy akár RGB (színváltós) led szalagok is. Felületre szerelhető, süllyeszthető és sarokba illeszthető profilok rendelhetők web áruházunkból, víztiszta és opál fedlappal. Az opál takarófedél 10-15%-al csökkenti a kibocsátott fényt viszont teljesen homogénné teszi azt, a víztiszta fedélnél látszik a led szalag az alucsatornában. A profilok jól tapadó felületet biztosítanak a led szalagokhoz valamint biztosítják a hűtésüket is. A fedelek védik a szalagokat a portól ezáltal a takarításuk is egyszerűbbé válik. Elérhető led profiljainkat itt találod => Alu led profilok

A sokoldalú alumínium LED profilok

A felületre szerelhető profilok használatával szakszerűen szerelhető a LED szalag bútorokra, falakra hangulatot teremtve a hálóban, konyhában vagy a fürdőszobában is.

VT 7101 Aluminium U profil led szalaghoz, matt fedlappal

A led szalagokat nem csak rejtett világításként, hanem direkt módon is fel lehet használni. Pl: konyhapult világításához sarokprofillal.

Konyhapult világítás

Süllyeszthető LED profilt ajánlunk gipszkarton oldalfalakba, álmennyezetekbe, dekorációs fények megvalósításához. Gondolok itt akár festmények megvilágítására, vagy akár a hálóban egy tompított hangulatfény létrehozásához.

U profil

VT 8116 Alu U profil led szalaghoz, matt fedlappal

Gipszkartonba rejtett nagy fényerejű led világítás, melyet homogénné tesz a matt fedlap.

A giszkarton táblákhoz csavarral rögzíthető, glettelés után észrevétlen. Külső és belső sarokhoz egyaránt megtalálhatók webáruházunkban a speciális sínek.

VT 8103 Alu sarok profil külső, matt fedlappal

A hálószoba a legintimebb hely az otthonunkban, ahol egyszínű vagy RGB led szalagok is jól mutatnak. Ez a helyiség a meghittség, a pihenés, a bensőség első számú tere. A tompított nem túl erős fények nyugtatólag hatnak szervezetünkre, az egész napi rohanás után jól esik egy csendes kis szobában feltöltődni energiával. Az ágy alá szerelhető led szalag egy lebegő hatást nyújt akár a nálunk is kapható mozgás érzékelős akár a távirányítós kivitelt részesíti előnyben.

VT 8068 Led mozgásérzékelős szalag 4000K

Mozgásérzékelős led szalag

Vagy gondoljunk a szeles téli napokra, mikor átfagyva érkezünk haza az egész napi munkából. Jól esik egy meleg fürdő, egy hangulatos lágy zene, egy meleg mézes tea. Mindezt megspékelhetjük egy hangulatvilágítással a fürdőszobánkban.