Loading...
0

Led szalag szettek

A LED szalag szettek világának megismerése egy izgalmas utazásra hívja azokat, akik szeretnék otthonaikat, irodáikat vagy bármely kedvelt helységüket kidekorálni a modern világítástechnológia segítségével. A LED, vagyis a fénykibocsátó dióda, egy olyan forradalmi találmány, melynek kis energiafogyasztása és hosszú élettartama már régóta hódít a világítástechnikai piacon. Az utóbbi években pedig a LED szalagok is meglehetősen felkapottak lettek, ami nem véletlen, hiszen sokoldalúak és egyszerű használatot kínálnak, szinte már-már nélkülözhetetlenekké váltak a dekoratív és funkcionális világítás terén. A webáruházban a led szalag szettek 30 LED/m-es kiszerelésben illetve 60 LED/m-es kiszerelésben találhatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Webáruházunk LED szalag szett kínálata:

Kifutó

5050 Digitális RGB szett (táp, 5m led szalag 30led/m, távirányító)

12500 FtHUF/ db

5050 RGB led szalag TV háttérvilágító szett USB csatlakozóval RF távirányítóval

4000 FtHUF/ db

5050 RGB szett (táp, 5m led szalag 60 led/m, távirányító)

10990 FtHUF/ db
9500
FtHUF/ db

Avide 3,6W led mozgásérzékelős led szalag, ágy alatti világítás, szimpla, 3000K

4990 FtHUF/ db

Avide Asztali Gamer fény 5W RGB+IC IR távirányítóval

7400 FtHUF/ db

Avide Led szalag bliszter 12V, 16W RGB, 5 méter, 30led/m, Tuya - Zene vezérlés, IR távirányító

13200 FtHUF/ db

Avide Led szalag bliszter 12V, 16W RGB, 5 méter, 30led/m, Zene vezérlés, IR távirányító

8300 FtHUF/ db

Avide Led szalag bliszter 12V, 22W RGB, 2x5 méter, 30led/m, Zene vezérlés, IR távirányító

11500 FtHUF/ db

Avide Led szalag bliszter 12V, 22W RGB, 5 méter, 30led/m

7100 FtHUF/ db

Avide Led szalag bliszter 12V, 22W RGBW, 5 méter, 30 led/m, Tuya vezérlés, IR távirányító

12500 FtHUF/ db

Avide Led Szalag Bliszter 16W, COB led, 2m, 3000K, RF távirányítóval

4650 FtHUF/ db

Avide Led Szalag Bliszter 16W, COB led, 2m, 4000K, RF távirányítóval

4650 FtHUF/ db

Avide Led Szalag Bliszter 24W, 220V, 5m, IP67, 2700K

6490 FtHUF/ db

Avide Led Szalag Bliszter 24W, 220V, 5m, IP67, 4000K

6490 FtHUF/ db

Avide Led Szalag Bliszter 6,8W RGB IP65, 5V, USB, Fekete Nyák tv-hez, IR Távirányítóval

4000 FtHUF/ db

Bővebben a LED szalag szettekről

A LED szalagok rugalmassága lehetővé teszi, hogy a felhasználók szinte bármilyen felületre könnyedén felszerelhessék őket. Legyen szó bútorokra való applikálásról, lépcsők megvilágításáról vagy mennyezeti díszítő elemek kialakításáról, a LED szalag szettek széleskörű alkalmazhatósága révén minden igényt kielégítenek.

A színek és fényerő szabályozhatósága tovább növeli ezeknek a termékeknek a vonzerejét, mivel a felhasználók a napszaktól, vagy hangulatuktól függően állíthatják be a megfelelő világítást.

A LED szalag szettek gazdaságossága is említésre méltó. Az energiatakarékos technológia hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a hagyományos izzókkal szemben. A szalagok alacsony fogyasztása mellett a hosszú élettartam is kiemelkedő, ugyanis sok esetben akár több tízezer órán keresztül képesek megbízhatóan működni. Ez nem csupán a pénztárcát kíméli, hanem a környezetre gyakorolt hatást is csökkenti, ezáltal kevesebb hulladék keletkezik és a karbantartási igény is alacsonyabb.

A LED szalag szettek telepítése és kezelése rendkívül egyszerű. A legtöbb csomag tartalmazza a szükséges öntapadós felületeket, amelyek segítségével a szalagokat könnyedén rögzíthetjük a kívánt helyre. A vezérlők és távirányítók használatával pedig a fényerő és színek változtatása is gyermekjáték. Mindezek mellett a modern LED szalag szettek jellemzően okostelefonos alkalmazásokkal is kompatibilisek, így a világítás akár távolról is irányítható, növelve ezzel a felhasználói kényelmet és a termékek adaptálhatóságát.

Konyhai LED szalag szett

A konyhai LED szalag szettek a konyhák modern kiegészítői, melyek esztétikai és praktikussági szempontból egyaránt kínálnak előnyöket. A szettekben általában öntapadós LED szalagok vannak, ezáltal könnyen felhelyezhetőek a konyhaszekrények alá, a polcokra vagy akár a munkapultokra is. A LED technológia által rendkívül energiahatékonyak, hosszú élettartammal rendelkeznek, és alacsony hőtermelésüknek köszönhetően biztonságosan használhatóak a konyhában.

A konyhai LED szalag szettek változatos színválasztékban érhetőek el, így a vásárlókolyat választhatnak, ami stílusában is illeszkedik a konyha dizájnjához. A fehér fénytől kezdve egészen a melegebb árnyalatokig és a színesebb változatokig, számos lehetőség áll rendelkezésre. Bizonyos szettek távirányítóval vagy akár okostelefonon keresztül is vezérelhetők, ez pedig még nagyobb kényelmet és testreszabhatóságot biztosít. Az intelligens vezérlés révén beállíthatók különböző világítási módok, ezen kívül szabályozható a fényerősség és váltogathatóak a színek is.

Kültéri LED szalag szettek

A kültéri LED szalag szettek egyre népszerűbbek a modern világítási megoldások között, hiszen sokoldalúságukkal és energiatakarékosságukkal kiemelkednek a hagyományos világítási módok közül. Ezek a szettek tartalmazzák a szükséges eszközöket és kiegészítőket a LED szalagok telepítéséhez és működtetéséhez. A LED szalagok rendkívül rugalmasak, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjenek különböző kültéri felületekre, legyen szó kerítésekről, teraszokról, lépcsőkről vagy akár kerti utakról.

A kültéri LED szalagok kiválóan alkalmasak hangulatvilágítás létrehozására, ez köszönhető a színválasztékuknak, a fényerősség állíthatóságának, mindezt megtehetjük akár távirányítóval vagy okostelefonnal. A kültéri szalagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, tehát nem tehet kárt bennük az eső vagy a hó, ezáltal hosszú távon is megbízható működést nyújtanak. A legtöbb kültéri LED szalag szett tartalmazza a vízálló burkolatot, amely extra védelmet nyújt a külső környezeti hatásokkal szemben.

RGB és RGBw LED szalag szettek

Az RGB és az RGBW LED szalagok közti különbségek meglehetősen jelentősek, amelyek elsősorban a színreprodukcióban és a világítás sokoldalúságában nyilvánulnak meg. Az RGB, ami a piros (Red), zöld (Green) és kék (Blue) színeket jelenti, egy színkeverési módszeren alapul, ahol ezen három alapszín kombinációjával különböző árnyalatok hozhatóak létre. A technológia egyaránt alkalmas hangulatvilágításra és dekoratív célokra.

Ellenben az RGBW LED szalagok egy továbbfejlesztett változatot képviselnek, ahol a 'W' a fehér (White) színt jelöli. Ez a típus is képes előállítani az RGB szalagokra jellemző színes fényeket, de a hozzáadott fehér LED-eknek köszönhetően tisztább, természetesebb fehér fényt is biztosít. Az RGBW LED szalag szetteket előszeretettel alkalmazzák például művészeti galériákban vagy a belsőépítészetben, ahol kiemelten meghatározó szerepe van a színhűségnek.