LED FEJLÁMPÁK - Ledes fejlámpák és munkalámpák
0

Led fejlámpákA led fejlámpák számos helyzetben jól jönnek, például kerékpározás, hegymászás vagy éppen fadarabolás közben. A megfelelő típus kiválasztása viszont nem egyszerű feladat, hiszen könnyen el lehet veszni a paraméterek között. Görgessen tovább és olvassa el, hogy milyen szempontok alapján lehet megtalálni a legideálisabbat, majd tekintse meg termékeinket és válasszon igényeinek megfelelően.

LED fejlámpák és LED fejlámpa árak:

Entac fejlámpa 3W, beépített akkumulátorral

3300 FtHUF/ db

Entac fejlámpa fókuszálható, 1W

1800 FtHUF/ db

Entac fejlámpa fókuszálható, 5W

5100 FtHUF/ db

Entac Fókuszálható fejlámpa, szenzoros 10W XHP50,RED

8500 FtHUF/ db

Videx hordozható többfunkciós zseblámpa (M044UV)

11800 FtHUF/ db

Videx hordozható zseblámpa (A505C)

27990 FtHUF/ db

Videx hordozható zseblámpa, újratölthető akkumulátorral (A105RH)

14990 FtHUF/ db

Videx Led Fejlámpa, újratölthető akkumulátorral (A055H)

11750 FtHUF/ db

Videx Led Fejlámpa, újratölthető akkumulátorral (H025C)

7600 FtHUF/ db

Videx Led Fejlámpa, újratölthető akkumulátorral (H035C)

8300 FtHUF/ db

Videx Led Fejlámpa, újratölthető akkumulátorral (H045Z)

8160 FtHUF/ db

Videx Led Fejlámpa, újratölthető akkumulátorral (H056)

15600 FtHUF/ db


Hogyan válasszunk LED fejlámpát?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéletes ledes fejlámpát, elengedhetetlen feltenni és megválaszolni magunkban pár kérdést. Tudnunk kell, hogy kinek szánjuk, valamint a körülményeket, amelyekben használva lesznek. Azzal sem árt tisztában lenni, hogy milyen gyakorisággal kerül a fejünkre, illetve maximum mennyi összeget szánunk a vásárlásra. Azt is gondoljuk át, hogy pontosan mit is várunk az adott fejlámpától.

Milyen alapvető paraméterei vannak a fejlámpáknak?

Meghatározó szerepe van a fényerőnek, illetve annak, hogy mekkora a maximális fénytávolság. A működési ideje sem mindegy, hogy mennyi vagy mondjuk a töltés típusa. Súlyra ne válasszunk nagyon nehezet, ugyanis a kényelem meglehetősen fontos.

A LED fejlámpa egyes típusainál a fényerő is könnyen szabályozható

A kevesebb, mint 100 lumenes fejlámpák ideálisak otthonra, jól jönnek például, ha elmegy az áram, esetleg a pincében, de az éjszakai kutyasétáltatás során is nagy hasznukat vehetjük. Az ennél körülményesebb tevékenységek komolyabb lámpákat igényelnek, a 100 és 400 közöttiek ideálisnak bizonyulhatnak. A komplikáltabb helyzetekhez, extrém sportokhoz pedig igyekezzünk 400 lumen felettieket beszerezni.

A fénytávolság is lényeges, ez alatt nem értünk mást, csupán azt, hogy az adott módban mekkora távolságra világíthatunk el a led fejlámpával. Az átlagos, középkategóriás fejlámpák elsősorban ceruzaelemmel működnek, a kisebb méretűekben előfordul, hogy gombelem van. A komolyabb szerkezetek integrált USB töltővel is rendelkezhetnek.