0

Led fali lámpák

Led fali lámpa és led falikar. Immár a fali lámpák között is megjelent, led technológia formatervezett darabjai méltó díszei lehetnek stílusosan berendezett otthonunknak. Érdemes hangsúlyt fektetni az elavult világítótestek lecserélésére, mert a legtöbbet használt fényforrásokról van szó. A fal síkjához simuló lámpákat led fali lámpának, a fal síkjától elállót pedig led falikarnak hívjuk.

LED fali lámpa kínálatunk

VT 1142 2W Led lépcsővilágító kör lámpa, fekete

4700 FtHUF/db

VT 1152 2W Led lépcsővilágító szögletes lámpa, fekete

4700 FtHUF/db

VT 1162 3W Led lépcsővilágító téglalap lámpa, fehér

5080 FtHUF/db

VT 7015 Üveg függeszték, E27 foglalattal

7045 FtHUF/db

VT 705 5W Led fali lámpa fehér

7300 FtHUF/db

VT 709 9W 3D led fali lámpa, fekete, 4000K

17850 FtHUF/db

VT 7118 Kender kötél függeszték E27-es foglalattal

3990 FtHUF/db

VT 712 12W Led design fali lámpa fekete

17100 FtHUF/db

VT 7125 Beton függeszték, E27 foglalattal

6960 FtHUF/db

VT 730 Kültéri fali lámpa, E27 foglalattal

6950 FtHUF/db

VT 751 Kültéri mozgásérzékelős fali lámpa, E27 foglalattal

9100 FtHUF/db

VT 756 6W Led fali lámpa íves, fekete

10200 FtHUF/db

VT 757 5W Led fali lámpa kerek, fehér

13200 FtHUF/db

VT 759 6W Led fali lámpa fekete

10200 FtHUF/db

VT 7670 Fali lámpatest, E27 foglalattal

5100 FtHUF/db

VT 768 3W Led napelemes fali lámpa mozgásérzékelővel

15300 FtHUF/db

VT 7815 0.2W Tojás formájú napelemes dekor világítás RGBWW

5700 FtHUF/db

VT 8038 8W Led fali lámpa

1700 FtHUF/db

VT 811 10W ovál led fali lámpa, fekete, 4000K

23900 FtHUF/db

A XXI. század embere az egyszerűségre és a gyorsaságra törekszik élete bármely területén, így nincs ez másképp vásárláskor sem, mégpedig hogy könnyedén, egy helyen, akár otthonról is meg tudja vásárolni mindazokat a javakat, termékeket, amire éppen szüksége van. Webáruházunk ebben is próbál ügyfelei számára segítséget nyújtani. A piacon újonnan megjelent fali lámpa termékek nemcsak modernek és esztétikusak, hanem egy termék megvásárlásával Ön többek között két előnyt is élvezhet, először is nem kell külön megvásárolnia a lámpatestet és az hozzá illeszkedő izzót, mert ezt egy termékben megkaphatja, mindössze pár kattintás és játszi könnyedséggel meg is rendelheti weboldalunkon az Önnek leginkább megfelelő, otthona stílusához illeszkedő led fali lámpát. Majd néhány napon belül futárszolgálattal házhoz is szállítjuk Önnek, így otthona kényelmében rendelheti meg világítástechnikai eszközeit gyorsan és egyszerűen.

Led fali lámpa és led falikar

A led fali lámpa és falikar felhasználása igen sokrétű, általában kiegészítő fényforrásként alkalmazzuk őket. Ám egy körültekintően megválasztott fali lámpa illetve falikar tökéletes kiegészítője lehet lakásunknak, életterünknek. Felhasználásukat tekintve nem csak pusztán fényforrás lehet, de remekül feldobhatja például a helység enteriőrjét. Hálószobába például (izzó fényerejétől és egyéb extráitól függően) választhatunk olyat ami egyszerre design-os, kiváló éjszakai fény, de akár olvashatunk is mellette. /Ezek a dimmelhető Led izzók./

Fali lépcsővilágító. Ami lefelé világít és kizárólag a lépcső fokait simogatja fénysugaraival. Ezáltal megkönnyítve számunkra a lépcsőn való fel- illetve lejutást Ezen fali fényforrásokat rendkívül sokféle formában, színben, stílusban gyártják/kínálják. Vannak olyanok amikbe alapból benne van a ledes fényforrás, vagyis nem cserélhető. De van olyan is amit GU10-es foglalattal láttak el, tehát az izzó cserélhető. Működtetésüket tekintve 220V árammal üzemelnek. Létezik mozgásérzékelős változat is, ám legcélszerűbb ha időzítővel vagy alkony kapcsolóval látjuk el őket. Így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt falilámpát/falikart.

Amennyiben csak kiegészítő fényforrásnak szánjuk a lámpákat, akkor érdemes a lefelé-felfelé világító lámpatestekből választani. Ezek érintő fénye kellemes hangulatot varázsol helységünkbe, kiemelve az általuk megvilágított részleteket( szép tapéta vagy egyéb falburkolat esetleg szobor,dekoráció).

Hol használható a LED fali lámpa?

A fali led lámpa tulajdonsága, hogy nem csak kültéren (kültéri fali led lámpa) de beltéren is egyaránt felhasználható és könnyen fel is szerelhető. Egyes típusai elemmel is tökéletesen üzemelnek, így még villanyszerelői véna sem kell hozzá, mert az elemek behelyezésével már üzemkész is a világító berendezésünk. Beltéren előszeretettel alkalmazzák folyosó világításra de a hálószobában mint hangulatvilágítás is tökéletesen megállja a helyét. Vannak speciális típusai, melyek használhatók a vizes helyiségekben is, ezeket hívjuk fürdőszobai fali led lámpának. Vannak extrémebb helyek is ahol jó szolgálatot tehetnek a falikarok, mint például pincék vagy padlások. Az udvaron is használhatjuk a ház melletti közlekedő megvilágítására egyik energiatakarékos változatát. Ehhez nyújt tökéletes megoldást a napelemes led fali lámpa.

Milyen hasznos tulajdonsággal bír egy led lámpa?

Legfontosabb tulajdonságként csak néhányat hoztam fel, ami még egy laikus számára is fontos lehet, ha korszerűsíteni szeretné lakása, élettere világítási eszközeit.