Vízálló tápegység 150W

Vízálló tápegység 150W

Termékleírás

Led tápegység, led trafó fémházas,vízálló, IP65, trafó led szalaghoz, 12,5 Amper, 150 Watt! Dc 12 volt. Ipari / akár folyamatos 24 órás üzem / felhasználásra is alkalmas! A led tápegységet tartósan túlterhelni nem szabad, maximum a névleges teljesítmény 80-85 %-ig!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 150W

Bruttó ár: 18405Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Led tápegység tulajdonságai

12 Voltos rendszerek az elterjedtebbek, ezáltal olcsóbbak és a hozzájuk tartozó tápegységek is kedvezőbb árúak Akkumulátorról és gépjárművön (autó, motor, kamion világítás) való üzemeltetés esetén a LEDek elé egy stabilizátort kell bekötni, ugyanis az akkumulátorok is eltérő feszültséget biztosítanak töltöttségüktől függően, valamint a járművek generátora mindig magasabb feszültséget állít elő mint 12 Volt (jellemzően 14-14,4 Voltot), ez pedig akár azonnal is tönkreteheti a LEDeket.

Hogyan válasszunk led tápegységet?

Az, hogy mekkora teljesítményű (hány Wattos) tápegységet kell vennünk, az leginkább attól függ, hogy mekkora teljesítményű LED világítást szeretnénk róla működtetni. Ezt nagyon egyszerű kiszámolni, minden termék adatlapján szerepel az adott termék teljesítménye, vagy fogyasztása Wattban, ezt meg kell szorozni a darab vagy méter számmal és megkapjuk az összteljesítményt. Pl. 6 méter 3528 SMDx60 flexibilis LED szalag (4,8 Watt/méter) teljesítményfelvétele 6x4,8 = 28,8 Watt, tehát ennél mindenképpen nagyobb teljesítményű tápegységet kell vásárolni.