Led tápegység, műanyag 60W

Led tápegység, műanyag 60W

Termékleírás

Led trafó ledszalaghoz, 10 méter 3528 60led/m-hez vagy 7 méter 5050 30led/m-es ledszalaghoz is elég, 5 Amper, 60 Watt! A tápegység gyorscsatlakozóval van szerelve! Ez a led tápegység csak lakossági felhasználásra alkalmas! Napi 3-4 óra üzem idő!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 60W

Bruttó ár: 3000Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Led tápegység tulajdonságai

12 Voltos rendszerek az elterjedtebbek, ezáltal olcsóbbak és a hozzájuk tartozó tápegységek is kedvezőbb árúak Akkumulátorról és gépjárművön (autó, motor, kamion világítás) való üzemeltetés esetén a LEDek elé egy stabilizátort kell bekötni, ugyanis az akkumulátorok is eltérő feszültséget biztosítanak töltöttségüktől függően, valamint a járművek generátora mindig magasabb feszültséget állít elő mint 12 Volt (jellemzően 14-14,4 Voltot), ez pedig akár azonnal is tönkreteheti a LEDeket.

Hogyan válasszunk led tápegységet?

Az, hogy mekkora teljesítményű (hány Wattos) tápegységet kell vennünk, az leginkább attól függ, hogy mekkora teljesítményű LED világítást szeretnénk róla működtetni. Ezt nagyon egyszerű kiszámolni, minden termék adatlapján szerepel az adott termék teljesítménye, vagy fogyasztása Wattban, ezt meg kell szorozni a darab vagy méter számmal és megkapjuk az összteljesítményt. Pl. 6 méter 3528 SMDx60 flexibilis LED szalag (4,8 Watt/méter) teljesítményfelvétele 6x4,8 = 28,8 Watt, tehát ennél mindenképpen nagyobb teljesítményű tápegységet kell vásárolni.