Led tápegység, fémházas 25W

Led tápegység, fémházas 25W

Termékleírás

Led tápegység fémházas, akár 24 órás működésre is alkalmas. Könnyű szerelhetőség, kis helyigény 2,1 amper, 25 watt, DC 12 volt. Akár 5 méter szalaghoz is elég!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 25W

Bruttó ár: 2000Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Led tápegység tulajdonságai

12 Voltos rendszerek az elterjedtebbek, ezáltal olcsóbbak és a hozzájuk tartozó tápegységek is kedvezőbb árúak Akkumulátorról és gépjárművön (autó, motor, kamion világítás) való üzemeltetés esetén a LEDek elé egy stabilizátort kell bekötni, ugyanis az akkumulátorok is eltérő feszültséget biztosítanak töltöttségüktől függően, valamint a járművek generátora mindig magasabb feszültséget állít elő mint 12 Volt (jellemzően 14-14,4 Voltot), ez pedig akár azonnal is tönkreteheti a LEDeket.

Hogyan válasszunk led tápegységet?

Az, hogy mekkora teljesítményű (hány Wattos) tápegységet kell vennünk, az leginkább attól függ, hogy mekkora teljesítményű LED világítást szeretnénk róla működtetni. Ezt nagyon egyszerű kiszámolni, minden termék adatlapján szerepel az adott termék teljesítménye, vagy fogyasztása Wattban, ezt meg kell szorozni a darab vagy méter számmal és megkapjuk az összteljesítményt. Pl. 6 méter 3528 SMDx60 flexibilis LED szalag (4,8 Watt/méter) teljesítményfelvétele 6x4,8 = 28,8 Watt, tehát ennél mindenképpen nagyobb teljesítményű tápegységet kell vásárolni.