5050 RGB beltéri led szalag 60led/m

5050 RGB beltéri led szalag 60led/m

Termékleírás

Alkalmas reklámvilágítás esetén, a hagyományos fénycsövek kiváltására! Öntapadós led szalag, extra nagy fényerő! Hajlékony, 5050 SMD leddel szerelt. 3 ledenként vágható, forrasztható. 12 Volt, 10W fogyasztás méterenként. Az ár 1 méterre vonatkozik! A színek vezérléséhez rgb vezérlőt kell vásárolni, amiket megtalál a led szalag kiegészítők mappában. Csak tekercsben vásárolható, 5fm/tekercs!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 10W/m

  • Feszültség: 12V DC

  • Foglalat: IP20

Bruttó ár: 550Ft/fm

fm

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Led szalagok tulajdonságai

3528-as led szalag

A 3528-as SMD LED szalag egy közepes fényerejű termék. Alacsony a működési hőmérséklete. A nálunk kapható szalagon méterenként 60 LED helyezkedik el, ami általában 220 lumen fény teljesítményt nyújt méterenként. Ha bel vagy kültéri dekorációs világítást szeretne, hangulatfénynek kitűnő választás. Könnyű különböző formára (felhők, betűk, hullámok) alakítani, de bútorban vagy mennyezeten stukkó mögé elhelyezve ideális rejtett világításként is. Minél kisebb a LED szalag távolsága a megvilágított felülettől, annál keskenyebb, de erősebb a fénye. Ha növeljük a LED szalag és a felület távolságát, akkor nagyobb lesz a bevilágított rész, de a szalag fényét gyengébbnek érzékeljük.

5050-es led szalag

Az 5050-es SMD LED szalagon méterenként szintén 60 LED helyezkedik el, ám ez általában 420 lumen fény teljesítményt nyújt. Ez a teljesítmény az SMD LED kialakításának köszönhető, mivel ledenként 3 db fénykibocsátó chippel készül, így elméletileg 3x nagyobb a fénye mint 3528-as LED szalagnak. Természetesen a nagyobb fényerő nagyobb fogyasztással is jár.

3 db eltérő színű chip 1 db 5050-es SMD LED-en belül az alapja a változtatható színű RGB LED szalagnak. RGB LED szalagunk távirányítóval vezérelhető, a színek keverhetőek és a színátmenetek sebessége tetszés szerint változtatható.

A színes LED szalagok másik változata a digitális RGB LED szalag, aminek színei szakaszonként programozhatók, így a távirányítóval futó fények és változatos színjátékok állíthatók be.

Ha 5 méternél hosszabb LED szalagot szeretne egy tápegységről üzemeltetni, akkor 5 méterenként érdemes a szalagot párhuzamosan visszavezetni a tápegységhez, hogy a fényerősség egyenletes maradjon.