5050 kültéri led szalag hideg fehér 60 led/m

5050 kültéri led szalag hideg fehér 60 led/m

Termékleírás

Vízálló Led szalag kiválóan alkalmas rejtett világításhoz, reklám , konyhapultok, képek, üveg vitrinek, kirakatok megvilágításához! Kis fogyasztású, erős fényű Smd Led 9,6Watt/méter, 720Lumen/méter, 120° megvilágítási szög, öntapadós! 60led/m, az ár 1m-re vonatkozik. Csak tekercsben vásárolható, 5fm/tekercs!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 9,6W/m

  • Feszültség: 12V DC

  • Foglalat: IP65

  • Fényerő: 720 Lumen/m

  • Szín: hideg fehér

  • Fényszórás: 120°

Bruttó ár: 600Ft/fm

fm

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Led szalagok tulajdonságai

3528-as led szalag

A 3528-as SMD LED szalag egy közepes fényerejű termék. Alacsony a működési hőmérséklete. A nálunk kapható szalagon méterenként 60 LED helyezkedik el, ami általában 220 lumen fény teljesítményt nyújt méterenként. Ha bel vagy kültéri dekorációs világítást szeretne, hangulatfénynek kitűnő választás. Könnyű különböző formára (felhők, betűk, hullámok) alakítani, de bútorban vagy mennyezeten stukkó mögé elhelyezve ideális rejtett világításként is. Minél kisebb a LED szalag távolsága a megvilágított felülettől, annál keskenyebb, de erősebb a fénye. Ha növeljük a LED szalag és a felület távolságát, akkor nagyobb lesz a bevilágított rész, de a szalag fényét gyengébbnek érzékeljük.

5050-es led szalag

Az 5050-es SMD LED szalagon méterenként szintén 60 LED helyezkedik el, ám ez általában 420 lumen fény teljesítményt nyújt. Ez a teljesítmény az SMD LED kialakításának köszönhető, mivel ledenként 3 db fénykibocsátó chippel készül, így elméletileg 3x nagyobb a fénye mint 3528-as LED szalagnak. Természetesen a nagyobb fényerő nagyobb fogyasztással is jár.

3 db eltérő színű chip 1 db 5050-es SMD LED-en belül az alapja a változtatható színű RGB LED szalagnak. RGB LED szalagunk távirányítóval vezérelhető, a színek keverhetőek és a színátmenetek sebessége tetszés szerint változtatható.

A színes LED szalagok másik változata a digitális RGB LED szalag, aminek színei szakaszonként programozhatók, így a távirányítóval futó fények és változatos színjátékok állíthatók be.

Ha 5 méternél hosszabb LED szalagot szeretne egy tápegységről üzemeltetni, akkor 5 méterenként érdemes a szalagot párhuzamosan visszavezetni a tápegységhez, hogy a fényerősség egyenletes maradjon.