Led fénycső T8 22W 150cm-es forgatható

Led fénycső T8 22W 150cm-es forgatható

Termékleírás

Üzletekbe, irodákba a régi lámpatestekbe való, egyszerűen és gyorsan kicserélhető, energiatakarékosabb mint a régi hagyományos fénycsövek! És sokkal nagyobb, 20000h az élettartamuk!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 22W

  • Feszültség: 220-240V

  • Foglalat: T8

  • Fényerő: 1850 Lumen

  • Szín: Hideg, Napfény vagy Meleg fehér

  • Fényszórás: 270°

Bruttó ár: 1900Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Hol érdemes led fénycsövet alkalmazni?

A LED fénycső nagy alapterületű helyiségek (irodák, osztálytermek) megvilágítására éppolyan kitűnően alkalmas, mint közvetlen helyi megvilágításként (konyhákban, fürdőszobákban, munkaasztal felett). Használatuk lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos fénycsöveké, mert élettartamuk hosszabb és kevesebb áramot fogyasztanak. A LED fénycső már nem vibrál, mint elődeik és az általuk kibocsátott fény színe is kellemesebb az emberi szem számára. Felkapcsolás után azonnal teljes fényerővel világítják be a teret és élettartamuk nem rövidül a gyakori fel- és lekapcsolgatás során. A LED fénycső foglalata 240°-ban forgatható, ezáltal a fény szöge könnyen állíthatóvá válik. Vásárláskor 3 színhőmérséklet választható: hideg fehér (6000 K), napfény fehér (4500 K) és meleg fehér (3000 K).

T5 és T8-as lámpatestek előnyei

A fénycső formájú profilok mellett megjelentek az új T5-ös és T8-as LED lámpatestek, amelyeket könnyen sorba lehet kötni és akár külön-külön is kapcsolhatók.