Led fénycső T8 18W 90cm-es

Led fénycső T8 18W 90cm-es

Termékleírás

Üzletekbe, irodákba a régi lámpatestekbe való, egyszerűen és gyorsan kicserélhető, energiatakarékosabb mint a régi hagyományos fénycsövek! És sokkal nagyobb, 20000h az élettartamuk!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 14W

  • Feszültség: AC 220-240V

  • Foglalat: T8

  • Fényerő: 1200 Lumen

  • Szín: 3000K 4000K 6400K

  • Fényszórás: 200°

Bruttó ár: 1500Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Hol alkalmazzuk a LED fénycsöveket?

Egyaránt alkalmasak a kis és nagy területek megvilágítására is, tehát egy lakás bármely helyiségébe: konyhába, fürdőszobába vagy egy munkaasztal fölé is tehetjük őket. Irodákban, osztálytermekben is maximális eredményt fognak nyújtani a fénykibocsájtásban. A hagyományos fénycsövekkel szemben jóval olcsóbbak, mivel kevesebb áramra van szükségük, így működni is sokkal hosszabb ideig fognak. Az elődeikkel ellentétben nem kell tartanunk az időnként előforduló vibrálástól. Felkapcsolást követően maximális fényerővel világítják be a terepet, ami egyáltalán nem zavaró az emberi szem számára, sőt kellemesebb, mint a hagyományos. élettartamukat a sűrű kapcsolgatás se rövidíti meg.

240°-ban elforgatható a LED fénycsövekben található foglalat és így beállíthatjuk, hogy a fény szöge merre irányuljon. Választhatunk belőlük hideg fehér (6000K), napfény fehér (4500K) és meleg fehér (3000K) színhőmérsékletűt is.

Mik az előnyei a T5 és T8-as lámpatesteknek?

Ezek a lámpatestek egyszerűen sorba köthetőek, de akár egymástól különállóan is kapcsolhatóak.