Gold Infrapanel 400W

Gold Infrapanel 400W

Termékleírás

Kerámia szemcsés kialakítás, ezáltal közel 99%-os hatásfokú. A hagyományos infrapaneleknél nagyobb hatásfokú. Könnyű beüzemelni, gyárilag 50 centiméteres 2 eres vezetékkel érkezik, a rögzítéshez szükséges csavarokat a csomag tartalmazza. Natúr fakeret, mely tetszés szerint akár le is festhető. Méretei: 90x54x4 Házhoz szállításnál egyedi szállítási díjat alkalmazunk!

Technikai jellemzők

  • Teljesítmény: 400W

Bruttó ár: 38100Ft/db

db

A kiválaszott termék bekerült a kosarába!

Mások ezeket vásárolták

Az infrapanel előnyei

  1. Nem a levegőt, hanem a környezetében lévő tárgyakat, testet melegíti. Ebből következik, hogy: Hatékonyabb, mint a hagyományos fūtés, szinte azonnali komfortérzetet biztosít. Nem keringeti a levegőt, nincs szálló por. (Tiszták maradnak a függönyök) A tárgyak egy idő után másodlagos hőkibocsátó objektumokként viselkednek. Az infrapaneleknek nem kell folyamatosan üzemelniük.
  2. Lámpa effektus: Hatósugara egy lámpa által bevilágított térhez hasonlít. Minél közelebb vagyunk hozzá, annál erősebb a melegérzet. Le lehet "árnyékolni". Vagyis, a leárnyékolt területre nem jutnak el az infrasugarak. Tehát úgy kell beállítani a panelt, hogy a kívánt teret melegítse, ne lógjanak bele olyan tárgyak, amelyek leárnyékolhatják.
  3. Könnyen szerelhető, súlyát tekintve nem nehéz. Nem kell szétverni a lakást ahhoz, hogy egy hatékony fūtésünk legyen. Ha költözik, egyszerūen leszerelheti, és viheti magával a paneleket. Kevesebből jön ki, mint egy gázfūtés szerelése.
  4. Nincs benne mozgó alkatrész, egyszerū karbantartás, szinte korlátlan élettartam.
  5. Tiszta (zöld energia) felhasználásának lehetősége a későbbiekben, mint például a napelem, szélkerék, stb.
  6. A fakeret előnyei: Tartós, nem sárgul el az igénybevételtől, bármikor tetszetős színre festhető, pácolható, így szinte tökéletesen illeszkedik környezetébe.

Néhány ok, hogy miért döntsön az infrapanel mellett

Mi a hősugárzás?

A hősugárzás az atomok, molekulák rezgése következtében elektromágneses sugárzás formájában kibocsátott energia. A legfényesebb példa a Nap, de érdekes, hogy minden test bocsát ki hősugárzást, amelynek nagyobb a hőmérséklet, mint abszolút nulla fok. Mértéke és hullámhossza több tényező mellett a test hőmérsékletéről függ. Az infravörös sugárzás is ilyen típusú hősugárzás. Nem más, mint tiszta melegsugárzá